Socialt flöde

Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABnov 26, 2019 @ 5:28e m
Tydligen tisdag.
Vi har inlett samarbete med ytterligare ett riktigt fint företag för att tillgodose våra kunders önskemål. Med Malin på Attico Webb & Design så kan vi erbjuda fler och mer komplexa hemsidor i Wordpress med snabb och bra support. Tack Marianne Andresen för att du kopplade ihop oss!
#tydligentisdag
#wordpress
#samarbete
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABnov 19, 2019 @ 10:00f m
Tydligen tisdag.
Det pratas mycket om upphovsrätt när det gäller bilder.

Moderskeppet förklarar det väldigt tydligt.
Lagen består av två delar:
- Ekonomiska rätten – att få använda bilden.
- Ideella rätten – fotografens rätt att bli namngiven.
Fotografen får automatiskt båda rättigheterna vid själva avtrycket.
#tydligentisdag #moderskeppet
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABnov 12, 2019 @ 3:05e m
Tydligen tisdag
Vi kämpar vidare mot nya 3d-höjder. Dagens största utmaning: att få till ett bra ljus samt att programmet inte ska krascha jämt och ständigt. #tydligentisdag
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABnov 7, 2019 @ 9:00e m
Tydligen tisdag.
Igår lanserade vi ännu en hemsida. Är så tacksamma att vi lär oss nya saker varje dag. Nu vet vi så mycket mer om fiberblåsning och vilken teknisk utveckling många av våra svenska entreprenörer driver. Imponerande.
Vi tackar ödmjukast kunden för ett härligt samarbete som kommer att fortsätta med utbyggd service till distributörerna. Vi tackar också vår samarbetspartner Attico Webb & Design som är grymt snabba och riktiga proffs på WordPress!
#tydligentisdag #attico #jetting
www.jetting.se
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABokt 22, 2019 @ 4:23e m
Tydligen tisdag.
Naturarenan vid Hjälmsjön är namnet på Sveriges mest intressanta naturprojekt och vi har haft glädjen att hjälpa till med både hemsida och trycksaker.
Naturarenan är en organisation som ska underlätta för entreprenörer att etablera verksamheter inom fritid, äventyr, mat, övernattning etc, men också att inkludera befintliga verksamheter i ett större geografiskt område, som t ex Vallåsen, Woodlands Golf, Camping och roddklubben.
Det roliga för oss är att i takt med att fler entreprenörer etablerar sig kommer målgrupperna för marknadsföringsmaterialet förändras. Så vi hoppas på att få vara med att jobba från B2B till B2C i projektet.
#tydligentisdag #naturarenan #hjälmsjön #örkelljunga
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad AB har lagt till 4 nya foton.okt 15, 2019 @ 4:50e m
Efter fyra månader i 3d-världen har jag tappat räkningen på antalet timmar och lektioner som passerat trötta ögon och värkande axlar - men TUSAN VAD KUL DET ÄR! Nu håller jag på att jobba på en interiörscen där jag fått jobba både med organiska former, raka linjer, ljuskällor och framför allt ytskikt (som är såååå svårt att få rätt på). Jag tycker ändå att det blev rätt bra. Fler saker, tavlor och framför allt belysning står på veckans att-göra-lista. Så adios for now!
#tydligentisdag