Socialt flöde

Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABjul 23, 2019 @ 8:05f m
Tydligen tisdag.
Vi hoppas du har en alldeles underbar sommar var du än befinner dig. ☀️☀️☀️
Vi på Tydligen har fortfarande lite sommarlov och det är inte säkert vi är på plats alla dagar. Säkrast når du oss på mail. 📨📨📨
#tydligentisdag #gladsommar
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABjul 9, 2019 @ 8:30f m
Tydligen tisdag.
Vi har haft det stora nöjet att tillsammans med CAD teamet i Båstad skapa en helt ny hemsida till Gripsholmshus AB. Det har varit ett rent nöje att arbeta med alla inblandade. Tacksam för underbara kunder och samarbetspartners!
#tydligentisdag
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABjun 18, 2019 @ 11:05f m
Tydligen tisdag
Det är så roligt att få hjälpa lokala idoler med deras affischer! Bästa Carolina Söderman i världen! Och också - gå och lyssna på henne 🙂
#tydligentisdag
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABjun 11, 2019 @ 12:37e m
Tydligen tisdag!
Vi har haft glädjen att hjälpa ett företag som uppfinner och tillverkar utrustning för fiberblåsning. Väldigt spännande att sätta sig in i produkterna som håller på att ta sig ut på den internationella marknaden. Härligt med svensk teknik och kreativitet!
#tydligentisdag #broschyr
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABmaj 28, 2019 @ 11:33f m
Tydligen tisdag
Då har jag kämpat ihop en klocka i 3d. Den ser ju bekvämt fyrkantig ut, men det är många dubidutter som bara nästan är kantiga. Största utmaningen är att ljussätta metall så att det blir lagom mycket blänk.
#tydligentisdag #inteännuen3dbild🙂
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABmaj 21, 2019 @ 12:53e m
Tydligen tisdag.

Trött på reklam i mailboxen?
Tala om för avsändaren vad som gäller!

Det är förbjudet att skicka ut e-postreklam till fysiska personer och enskilda firmor som inte gett sitt SAMTYCKE i förväg.

Samtycke krävs inte för att skicka ut e-postreklam till juridiska personer. Det finns emellertid OKLARHETER kring när e-postreklam skall anses riktad mot en fysisk respektive juridisk person. Dessa oklarheter har sin grund i att fysiska personer ofta av sin arbetsgivare tillhandahållit en e-postadress som kan användas både i tjänsten och för privat bruk. För att vara PÅ DEN SÄKRA SIDAN bör du alltid få ett samtycke i förväg.

TYDLIG OCH GILTIG AVSÄNDARADRESS
E-postreklam måste alltid ha en tydlig giltig avsändaradress, så att mottagaren ENKELT KAN TACKA NEJ till fortsatt reklam. Detta krav gäller även vid marknadsföring till en juridisk person. Det skall vara lätt för mottagaren att identifiera avsändaren.

#tydligentisdag #nyhetsbrev