Socialt flöde

Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABjun 18, 2019 @ 11:05f m
Tydligen tisdag
Det är så roligt att få hjälpa lokala idoler med deras affischer! Bästa Carolina Söderman i världen! Och också - gå och lyssna på henne 🙂
#tydligentisdag
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABjun 11, 2019 @ 12:37e m
Tydligen tisdag!
Vi har haft glädjen att hjälpa ett företag som uppfinner och tillverkar utrustning för fiberblåsning. Väldigt spännande att sätta sig in i produkterna som håller på att ta sig ut på den internationella marknaden. Härligt med svensk teknik och kreativitet!
#tydligentisdag #broschyr
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABmaj 28, 2019 @ 11:33f m
Tydligen tisdag
Då har jag kämpat ihop en klocka i 3d. Den ser ju bekvämt fyrkantig ut, men det är många dubidutter som bara nästan är kantiga. Största utmaningen är att ljussätta metall så att det blir lagom mycket blänk.
#tydligentisdag #inteännuen3dbild🙂
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABmaj 21, 2019 @ 12:53e m
Tydligen tisdag.

Trött på reklam i mailboxen?
Tala om för avsändaren vad som gäller!

Det är förbjudet att skicka ut e-postreklam till fysiska personer och enskilda firmor som inte gett sitt SAMTYCKE i förväg.

Samtycke krävs inte för att skicka ut e-postreklam till juridiska personer. Det finns emellertid OKLARHETER kring när e-postreklam skall anses riktad mot en fysisk respektive juridisk person. Dessa oklarheter har sin grund i att fysiska personer ofta av sin arbetsgivare tillhandahållit en e-postadress som kan användas både i tjänsten och för privat bruk. För att vara PÅ DEN SÄKRA SIDAN bör du alltid få ett samtycke i förväg.

TYDLIG OCH GILTIG AVSÄNDARADRESS
E-postreklam måste alltid ha en tydlig giltig avsändaradress, så att mottagaren ENKELT KAN TACKA NEJ till fortsatt reklam. Detta krav gäller även vid marknadsföring till en juridisk person. Det skall vara lätt för mottagaren att identifiera avsändaren.

#tydligentisdag #nyhetsbrev
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABmaj 14, 2019 @ 12:56e m
Tydligen tisdag
Lektion 43 - ljus och reflektioner. En liten och nästan rektangulär parfymflaska innehåller fler vinklar och vrår än vad man kanske kan tro. Och det här med metall och glas kan vara knepigt att få realistiskt, men när man lyckas så blir man så himla mallig! #tydligentisdag #gilla3d
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad AB har delat ett inlägg.maj 8, 2019 @ 8:21f m
Tydligen tisdag
Vi jobbar vidare med 3d! Vare sig ni vill ha fotorealistiska miljöer eller skisser - eller nåt mitt emellan - så kan vi skapa det. #tydligentisdag