Socialt flöde

Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABfeb 25, 2020 @ 11:15f m
Tydligen tisdag.
Vi har haft den stora glädjen att ta fram en eco-symbol till Nordanå Transport & Logistik som fr o m 2020 kör 100% fossilfritt. Det blev också en hel del texter till hemsida, pressrelease etc. Man blir riktigt glad när man förstår att många företag jobbar hårt med att minska sin klimatpåverkan. Vi är imponerade av Nordanå!
www.nordanatransport.se
#tydligentisdag #nordanatransport #eco #fossilfritt
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABfeb 18, 2020 @ 4:00e m
Tydligen tisdag. Nu unnar vi alla som tagit sportlovsledigt en skön vecka! Det är lite ont om snö i de svenska fjällen men vi hoppas det blir fin skidåkning i alla fall. De stora skidorterna i Alperna verkar ha en hel del snö så kör på bara!!!! Njut!
#tydligentisdag #sportlov
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABfeb 12, 2020 @ 7:13f m
Tydligen tisdag
Om någon till äventyrs undrar varför vi hasplar ur mig så mycket poolbilder just, så beror det på att vi jobbar med en poolkatalog till ett företag i Norge. Praktiskt med 3d när det är knepigt att få tag på bra referensbilder!
#tydligentisdag #badsugen
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABjan 28, 2020 @ 4:47e m
Tydligen tisdag.
Just nu jobbar vi lite med storytelling och det händer att vi hämtar energi och inspiration från nätet. Den här säger allt: Underskatta aldrig en bra story!
#tydligetisdag
Tydligen i Båstad AB
Never underestimate the power of a great story
Never underestimate the power of a great story Commercial for CANAL+ (France) Lucas G. / Screenwriter for CANAL+ powered by Trader Info Service http://www.tw...
youtube.com
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABjan 21, 2020 @ 12:29e m
Tydligen tisdag!
Så har vi nu lanserat en hemsida till. Ett väldigt roligt projekt med härligt innehåll. Vi önskar vår kund addUlrika varmt lycka till med alla projekt som är pågående men också de inkommande!
Tack Attico Webb & Design för fint samarbete!
#tydligentisdag
Tydligen i Båstad AB
Tydligen i Båstad ABjan 14, 2020 @ 3:05e m
Tydligen tisdag
Provade att göra en kvällsbild och lekte med belysning. Inte för att lamporna betedde sig som vi vill, men det blev ganska fint ändå 🙂 #tydligentisdag